inkluderende. ineo eiendom.

For å skape boliger som gleder, er det avgjørende å ha dyktige samarbeidspartnere med på laget.

Sola Bygg

solabilde
Sola Bygg as leverer håndverkertjenester som innbefatter oppføring av nybygg, rehabilitering, påbygg, innredning med mer. Vi utfører arbeider på private boliger, næringsbygg og offentlige bygg i delt entreprise eller i totalentreprise.

"INEO er en av våre største kunder og vi setter stor pris med samarbeidet med dem."
solalogo

Roxel

roxel
Roxel er en totalteknisk entreprenør innenfor fagene Elektro, Ventilasjon, Rør og Byggautomasjon. Vi utfører arbeider innenfor nybygg, industri, rehabilitering og service. Vår styrke, utover det faglige, er fleksibilitet og gjennomføringsevne samt at vi har høy fokus på kundetilfredshet i alle våre prosesser.

"Vi setter stor pris på samarbeidet med en profesjonell kunde som INEO."
roxellogo

Bravida Stavanger

bilde for side
Bravida Stavanger tilbyr spesialkompetanse innen elektro, sikkerhet, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan selskapet ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service. Vi setter kundetilfredshet fremst i alle våre oppdrag, og hjelper til å finne de beste løsningene for kunden.

"INEO er en kunde som vi er glade for å få sammarbeide med."
bravida no med slogan farge liten

Jærentreprenør

Jærentreprenør er spesialist på totalentreprise og er dyktige på større betongarbeider som utføres i egen regi. Vi har siden starten opplevd en jevn vekst og er nå en av de viktigste entreprenørene i Rogaland. Å bygge stein på stein har gitt oss styrke. Med jærsk fornuft, tålmodighet og iherdig innsats har Jærentreprenør vokst til en stor og solid totalentreprenør i regionen.

"Vi er glade for samarbeide med en solid og god byggherre som INEO."
jaerentreprenor-slogan

Rygg Maskin

april-mai 013
Etter mange år i bransjen, besitter vi i dag en unik erfaring og kompetanse. Som spesialfelt har vi ledningsanlegg, veibygging og idrettsanlegg. Kommunalteknisk og tomteteknisk arbeid, inklusiv oppmåling er også en viktig del av vår virksomhet. Til oppmåling benytter våre ingeniører avansert IT- og lasermålingsutstyr.
rygg med tittel

Eiendomsmegler1

olav-kristensen

"Olav er en positiv og dyktig megler som har gjort en god salgsjobb på en rekke av våre prosjekter."

eiendomsmegler1-logo-300x70

Interiørfaghuset Thorstein Lund AS

butikkutsiden
Interiørfaghuset er en totalleverandør av alle typer tjenester vedrørende gulvleggerarbeid, malerarbeid og flisearbeid. Prosjektavdelingen vår tar hånd om våre arbeider innenfor nybygg, rehabilitering og ombygging for totalentreprenører, eiendomsforvaltere, offentlige og private eiendomsbesittere.
logo thorstein lund

Murmester Myhre

 dsc1587
Flinke fagfolk får vi bare ved erfaring og kunnskapsoverføring til yngre mennesker med lyst til å lære faget fra grunnen av. Hos oss finner du over 20 ansatte som liker utfordringer og tunge løft. 

"Vi skal være en god partner å diskutere løsninger med, for å oppnå et godt resultat!"
murmester myhre - logo positiv

Byggmester Sagen

byggmester sagen bilde
Byggmester Sagen er et lokalt byggefirma som utfører alle typer byggeoppdrag, fra å bytte ett vindu hos fru Hansen, til å være total leverandør på store bygg som vist på bildet.  Firmaet har røtter helt tilbake til 1942, med mange kjente bygninger i referanse listen. Vi prøver å gi minst 6 nye lærlinger fast ansettelse hos oss hvert år. 

"INEO har bred erfaring med nybygg, og vi er stolte av å stadig vinne nye oppdrag fra dem."
byggmester sagen logo

RAMP

img 0753
Ramp er et lokalt arkitektkontor som arbeider med byggprosjektering, planarbeid og interiørdesign både til privat og offentlig sektor. Firmaet tilstreber å arbeide frem bærekraftig arkitektur av god kvalitet, tilpasset de bygde omgivelsene. Vi har lang erfaring med å designe og bygge arkitektur av høy kvalitet i Stavanger og omegn.

"Vi setter stor pris på samarbeidet med en profesjonell kunde som INEO."
ramplogo2

ABC-Byggsystem AS

image001
ABC-Byggsystem AS er et norsk bolig- og entreprenørselskap som leverer store og små boligprosjekter som prefabrikkerte konstruksjoner i det norske marked. Selskapet inngår i IEC-konsernet og fokuserer på prosjektmarkedet. Konsernet er en betydelig aktør innenfor norsk byggenæring med en årlig produksjon på ca. 500-600 boliger.

“INEO har bidratt med å løfte IEC-konsernet over i prosjektmarkedet og vi setter stor pris på å jobbe med så profesjonelle mennesker.”
abc-systembygg

LINK arkitektur

3d- illustrasjon promenaden revidert mottatt 9 12 16 croppet og fjernet logo
Bildet: LINK arkitektur og Brick Visual.

LINK arkitektur er blant de ledende arkitektkontorene i Skandinavia - både når det gjelder omsetning, antall ansatte og antall årlige gjennomførte prosjekter. Som forretningsmodell og filosofi, har LINK valgt å la våre 14 kontorer med ca. 350 ansatte i Norge, Sverige og Danmark skape sin egen kultur og spesialfelt. I tillegg til bygningsarkitektur har vi bred og tilgjengelig kompetanse innenfor plan, landskap, interiør og maritim-/offshorefeltet. På grunn av strukturen og muligheten den gir for samarbeid mellom kontorene, har vi til enhver tid kapasitet til å ta på oss store og små prosjekter innen bolig, næringsbygg, samferdsel, industri, byutvikling, offentlige bygg, idrettsanlegg helse og omsorg og utdanning/forskning. Vi har bred erfaring å vise til innen alle disse kategoriene. 
link logo
robert salvesen


“Vi er opptatt av at de vi jobber med skal være stolte fagfolk som brenner for faget sitt. Og alle involverte skal ha en trygg, ryddig og profesjonell opplevelse av hele prosjektgjennomføringen.“


Prosjektleder / kundekontakt
Tlf.
+47 400 66 107  |  E-post: robert@ineoeiendom.no
                                

TOMT FOR SALG?

TOMTEUTVIKLING

forus-tomt
INEO Eiendom fokuserer sin virksomhet i tomt- og eiendomsutvikling, fra ervervelse, til prosjekt og salg. Våre primære markedsområder er Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg, men vårt engasjement innen fritidsbebyggelse befatter også øvrige områder.

I INEO ønsker vi primært å utvikle boligmiljøer hvor familieboliger er den dominerende boligtypen, hvor leiligheter, eneboliger, rekkehus, samt vertikaldelte boliger er våre nøkkelprodukter.

Les mer
INEO EIENDOM
Høylandsgaten 4
4011 Stavanger
Ivar Isdal
Direkte 916 27 975
Epost ivar@ineoeiendom.no
Utvikling: Destino | Destinet
mobiltoplogo
INEO EIENDOM
Sandvigå 27, 4007 Stavanger
Postboks 2544, Eiganes, 4094 Stavanger 


Ivar Isdal
Direkte 916 27 975
Epost ivar@ineoeiendom.no