Initiativ. innsikt. Ineo Eiendom

Uten initiativ skjer det ikke stort. INEO er latinsk for igangsettelse, vi står for initiativet og 
kompetansen som skal til for god eiendoms- og boligutvikling fra start til mål.

 dsc9487
Lang erfaring
Å se fremover er både enklere og tryggere om du kan se bakover med stolthet på det du legger bak deg. I INEO EIendom tror vi på det å skape boområder som gir noe tilbake til beboerne i form av ro, trivsel og energi – ingredienser som skaper et hjem i aller beste forstand. 
 
Høy kvalitet i alle ledd
Gode boligområder handler om uterom og innerom, detaljer og helhet – det hele sett under ett. For at helheten skal skinne, må alle delene fungere godt. Derfor er vi opptatt av kvaliteten på prosessene i våre prosjekter. Vår erfaring viser at om den er god, så blir også resultatet desto bedre. På den måten blir boligprosjektene mer helhetlige. Det er dette som skaper magien og trivselen – det vi kaller boglede! Du blir fort husvarm i våre prosjekter.
"Vår kompetanse, vår erfaring og vårt nettverk av gode samarbeidspartnere gjør det mulig å skape boligområder med kvaliteter som gjør at folk trives. Vi kaller det BOGLEDE."
                                
Stolte fagfolk
INEO Eiendom er en solid gjeng fagfolk med felles agenda om å jobbe hardt og ha det gøy mens vi gjør det. Mellom oss finnes nok nytenkning, detaljfokus, engasjement og mot til at hverdagen blir både travel og gledelig. Med vår kompetanse, erfaring og nettverk skaper vi boligområder med kvaliteter som gjør at folk trives. Vi kaller det "å spre boglede"!
MENNESKENE
SAMARBEIDSPARTNERE
BOLIGOVERSIKT
johnny galta

“Noen omgivelser gir deg energi. Det kan være hjemmet ditt, eller hagen din. Men det kan heldigvis også være jobben din. I INEO jobber vi med å skape boligprosjekter som gir boligkjøpere noe tilbake i form av energi og trivsel – det er meningsfylt for oss.

Prosjektleder
Tlf.
+47 902 63 643  |  E-post: johnny@ineoeiendom.no
                                

TOMT FOR SALG?

TOMTEUTVIKLING

forus-tomt
INEO Eiendom fokuserer sin virksomhet i tomt- og eiendomsutvikling, fra ervervelse, til prosjekt og salg. Våre primære markedsområder er Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg, men vårt engasjement innen fritidsbebyggelse befatter også øvrige områder.

I INEO ønsker vi primært å utvikle boligmiljøer hvor familieboliger er den dominerende boligtypen, hvor leiligheter, eneboliger, rekkehus, samt vertikaldelte boliger er våre nøkkelprodukter.

Les mer
INEO EIENDOM
Høylandsgaten 4
4011 Stavanger
Ivar Isdal
Direkte 916 27 975
Epost ivar@ineoeiendom.no
Utvikling: Destino | Destinet
mobiltoplogo
INEO EIENDOM
Sandvigå 27, 4007 Stavanger
Postboks 2544, Eiganes, 4094 Stavanger 


Ivar Isdal
Direkte 916 27 975
Epost ivar@ineoeiendom.no